Your Cart

Over mij

Hai, wat leuk dat je op mijn webshop terecht bent gekomen. Bij deze van harte welkom! 

Mijn naam is Rowena en ik ben geboren en getogen in het mooie Twente. Hier woon ik samen met mijn man en zoontje. Nadat mijn zoon geboren was, heb ik besloten om eerst thuis te blijven als huismoeder. In de corona tijd was dit voor mij ook een mooie uitkomst. Zorgen voor ons kleintje was fantastisch en soms intens, maar op den duur verveelde ik mij ook. Ik wilde weer wat om handen hebben.

Zo startte ik in augustus 2021 een instagram pagina, onder de naam “Vintagefinestjewels’. Hier begon ik met de verkoop van vintage sieraden. Deze had ik al enige tijd verzameld door rommelmarkten te bezoeken en via kennissen had ik sieraden voor een klein prijsje op de kop getikt. Deze sieraden waren niet van goud of zilver, maar wel heel erg leuk. Hierbij kan je denken aan broches met filigrain techniek, hoedenspelden, chatelaines en veel armbanden, ringen en kettingen met veel strass stenen. O, en uiteraard kettingen en armbanden met parels! De sieraden deden mij vaak denken aan die van mijn oma. Herken jij ze ook? Het bleek erg in trek te zijn op instagram en vele sieraden verkocht ik eerst via dit platvorm. Daarom besloot ik na een klein half jaar deze webshop te beginnen. Ik bedacht een nieuwe, pakkende naam en dit werd Juwelen van toen. Met het opgebrachte geld heb ik toen voor het eerst zilveren sieraden ingekocht. Later kwamen hier ook gouden sieraden bij. De webshop onder deze nieuwe naam is gelanceerd in december 2021.

Ik ben zelf gek op sieraden en vind het nog leuker om sieraden te dragen die vintage zijn. Deze sieraden hebben een lange geschiedenis en dat maakt ze uniek. Zo vind je hier sieraden waarvan er vaak maar 1 van is. Vintage betekent namelijk dat ze minstens 20 jaar oud zijn. Je zult sieraden tegenkomen met diamanten, zirconia, bloedkoralen en granaat edelstenen. Dit zijn ringen, kettingen, armbanden, hangers, bedels en oorbellen. Is het sieraad nog in hele goede staat? Staat er een keurmerk in het sieraad? Zijn er beschadigingen? Ik vind het erg belangrijk dat hierop wordt gecheckt. Als sieraden beschadigingen hebben dan breng ik ze naar een goudsmid. Deze kan ze herstellen, polijsten en eventueel ook de ringmaat aanpassen als jij als klant dit zou willen. Vintage sieraden die al zo oud kunnen zijn, vragen namelijk net iets meer aandacht door hun geschiedenis.

De sieraden kies ik altijd zelf en ik doe mijn best om zoveel mogelijk diversiteit aan te bieden hierin. Je kunt altijd een bericht sturen als je iets specifieks zoekt en dan ga ik voor jou op zoek. Wat ik onwijs belangrijk vind is een goede service. Hierbij hoort een snelle levering, een snelle reactie op vragen en dat jij als (nieuwe)klant blij bent. Ik wens je voor nu enorm veel shop plezier op juwelenvantoen.nl en een fijne dag.

Terug naar boven
De waardering van juwelenvantoen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 93 reviews.