Gratis verzekerde verzending
bij bestellingen vanaf €75,-

Juwelen van toen

Jewelry from us, means jewelry forever

0

Your Cart

Over ons

Wat als een kleine hobby begon op instagram, eindigde sinds december 2021 met een webshop!

Ik had altijd al veel interesse in sieraden en dan met name vintage sieraden. Regelmatig struinde ik rommelmarkten af en vaak ging ik naar huis met een goede buit: broches, parelkettingen, oorbellen. En ook, edelsteen sieraden, want edelsteen sieraden vind ik erg mooi en draag ik zelf ook met regelmaat. Ik geloof dat edelstenen een werking op je kunnen hebben. 

Mijn liefde voor deze vintage sieraden, wilde ik graag delen. Zo is daar dan ook de naam uitgekomen: Juwelen van Toen.

Ik ga altijd zelf op zoek naar de mooiste items van zilver en goud en antieke sieraden. Deze koop ik in. Wat ik belangrijk vind is dat er genoeg diversiteit zit in het aanbod. Dus bijvoorbeeld niet alleen maar veel ringen, maar met name ook armbanden, kettingen, enkelbandjes, broches en oorbellen. 

De sieraden kies ik altijd zelf en deze worden ook altijd gecheckt. Is het sieraad nog intact? Staat er een keurmerk in het sieraad? Zitten er beschadigingen? Als er lichte slijtage is, dan zal ik dit altijd vermelden in de omschrijving. Want, sommige sieraden zijn misschien zelfs wel meer dan 50 of 100 jaar oud! Als er geen keurmerk in staat en ik twijfel of het goud of zilver is, dan wordt dit gecheckt met een zilver of goud tester.

Voordat de sieraden online worden gezet voor de verkoop, gebeurd er nog iets heel belangrijks. De sieraden worden professioneel gereinigd en gepolijst, zodat er een nieuw leven in het sieraad wordt geblazen en jij hier optimaal van kunt genieten. 

Ik wens je enorm heel veel shop plezier. 

Rowena

De waardering van juwelenvantoen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 41 reviews.