Your Cart

Verzending en retourneren

Verzending

Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Alle bestellingen gedaan op maandag tot en met vrijdag vóór 12.00 uur verzenden wij nog dezelfde dag. Heb je jouw bestelling in het weekend gedaan, dan verzenden wij het de eerst volgende maandag en heb je het de dinsdag daarop in huis.

Verzendkosten
Bij bestellingen onder de €75,- betaal je €5,- voor verzendkosten voor je verzekerde verzending.

Bij bestellingen boven de €75,- heb je een gratis verzekerde verzending.

Afhalen
Helaas is het niet mogelijk om bij ons af te halen. Wij zijn en webshop en hebben geen fysieke locatie waar wij klanten kunnen ontvangen. De verzendkosten zijn gelukkig laag.

Retourneren

Herroepen
De herroepingstermijn bedraagt 14 dagen en gaat in op de dag nadat je de bestelling hebt ontvangen.

Laat ons binnen de herroepingstermijn weten dat je van de koop wilt afzien. Dit mag via e-mail of via het herroepingsformulier. Als de levering bestaat uit verschillende zendingen dan gaat de herroepingstermijn pas in wanneer je jouw bestelling compleet hebt ontvangen.

Na herroeping stuur je het product binnen 14 dagen aan ons retour. De kosten voor het terugsturen betaal je zelf. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig en in goede staat retourneren van het product aan ons. Het product dient compleet te zijn en voor zover redelijkerwijs mogelijk is in de originele verpakking verpakt.

Terugbetalen
Wanneer wij het product retour hebben ontvangen betalen wij jou uiterlijk binnen 14 dagen terug. De kosten voor het terugsturen betaal je zelf. Wanneer wij het product retour hebben ontvangen en er blijkt dat het product niet slechts beoordeeld/gepast is zoals je in een winkel zou doen maar daadwerkelijk gebruikt en/of beschadigd is dan kunnen wij de waardevermindering van het product inhouden op het terug te storten bedrag.

Terug naar boven
De waardering van juwelenvantoen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 93 reviews.